måndag 6 september 2010

Inlägg kommer - på torsdag!

Denna vecka är schemat fullspäckat tisdag och onsdag så blogginlägget kommer på torsdag. Till dess kan du läsa om vad Misha har skrivit om "Lena-kursen" 27-29/8 i Piteå.

2 kommentarer:

  1. Nu har jag läst igenom hela er blogg och jag får intrycket av att ni båda är mycket kunniga, pedagogiska och bra på att reflektera.

    Jag har ridit enligt den moderna ridning som lärs ut på ridskolorna sedan jag började rida för åtta år sen. Det är väldigt synd att jag först nu det senaste året har mognat, upptäckt den klassiska ridningen och börjat jämföra och tänka själv kring vad jag tycker känns okej och inte okej vid ridning. Tidigare har det bara varit ett alternativ som varit rätt och om man inte ridit så har man gjort fel. Att ifrågasätta det fanns inte på kartan eftersom det som lärs ut på en ridskola måste ju vara det mest rätta och bästa för häst och ryttare...

    Nu är jag 19 år och ska börja en ny nybörjarresa. Det kommer bli väldigt tufft och jag kommer inte klara det utan en "mästare" som kan lära mig. Tyvärr bor jag norr om Göteborg och har ingen aning om var det finns personer som lär ut klassisk ridning här i västsverige. Tips mottages. :)

    Förresten. Under de dagar jag suttit och läst igenom bloggen har jag tänkt på hur gärna jag skulle vilja läsa ännu mer! Ni borde verkligen skriva en bok tillsammans eftersom ni kompletterar varandra, är pedagogiska och för att jag tror det finns ett mycket stort intresse av svenska böcker om klassisk ridning.

    Tummen upp till er som orkat hålla igång bloggen, sluta inte skriva! :)

    Mvh Pia Larsson
    pia.lar@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Hej Pia,
    tack för din kommentar! Roligt att du gillar bloggen och att den är dig till hjälpa i din "ombörjar-resa". Maria och jag var äldre än 19 när vi påbörjade våra respektive resor så vi vet hur besvärlig vägen kan vara, men den är värd alla uppförsbackar!

    Jag har ev. ett tips på instruktör inom klassisk ridning inom västsverige, återkommer med detta när/om jag får besked. Jag åker gärna till dig i Göterborg. Är ni en grupp på 6-10 ryttare kan jag komma för en helgkurs.

    Tack för ditt intresse och uppmuntran! Det är inte omöjligt att det blir en bok i framtiden men för tillfället koncentrerar vi oss på att skriva här på bloggen.

    MVH
    Lena

    SvaraRadera